hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jövőre három Ferrari indulhat három McLaren ellen

2004. 09. 27.
A Ford jövőre kiszáll mindenféle autósportból, és eladja tuningcégét, a Jaguar, a Jordan és a Minardi motorjait gyártó Cosworth-t is. Ennek eredményeképpen a Jaguar megszűnik, a Jordan, mivel nincs 2005-re szerződése a Cosworth-szel, valószínűleg a csőd szélére kerül. A Minardinak viszont megállapodása van a következő idényre is, így szinte biztosan a Forma-1-ben marad. Így két csapat esne ki. Bernie Ecclestone viszont a tizenhat autós mezőnyt megengedhetetlenül kevésnek tartja, így azt tervezi, hogy a legerősebb istállók három kocsit indíthatnának.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!