hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sípszó

2002. 11. 11.
Madagaszkár: 149 öngól egy meccsen Az AS Adema 149–0-ra nyert a Stade Olympique l\'Emyrne (SOE) ellen a madagaszkári labdarúgó-bajnokságban. A világcsúcsnak számító győzelem mellett a mérkőzés további különlegessége, hogy valamennyi találat öngól volt. A SOE edzője és a játékvezető egy vitája után a vendégek tiltakozásul saját kapujukba küldték a labdát, majd ezt átlagban 36 másodpercenként megismételték. A bajnok Adema labdarúgói gyakorlatilag tétlenül, ugyanakkor érdeklődve figyelték a különös előadást.



God save Victoria



Kis híján emberrablók áldozatává vált David Beckham felesége, Victoria. Az albán és román bűnözőkből álló banda akcióját egy közéjük beépült újságíró hiúsította meg. Az egykori popénekest gázspray-vel fújták volna le, amikor autójából száll ki, és lehetőség szerint a házaspár valamelyik gyermekét, a hároméves Brooklynt vagy a három hónapos Romeót is elrabolták volna. A gengszterek ötmillió fontot követeltek volna Beckhamtől.


4600 milliárd forintba kerülne 2012-es budapesti olimpia



A szervezéséhez, lebonyolításához, valamint a szükséges létesítmények felépítéséhez 850 milliárd forintra lenne szükség, ezen felül az – egyébként is szükséges – infrastrukturális fejlesztés 3750 milliárdos költséget tenne ki – állapította meg a megvalósíthatósági tanulmányt készítő Price Waterhouse Coopers nev? cég. A tanulmány szerint ehhez évente 100 milliárd forint többletforrást kell találni a költségvetésben. A kormány jövő júniusban dönt arról, hogy Magyarország pályázik-e a rendezésre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!