hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sípszó

2002. 11. 11.
Madagaszkár: 149 öngól egy meccsen Az AS Adema 149–0-ra nyert a Stade Olympique l\'Emyrne (SOE) ellen a madagaszkári labdarúgó-bajnokságban. A világcsúcsnak számító győzelem mellett a mérkőzés további különlegessége, hogy valamennyi találat öngól volt. A SOE edzője és a játékvezető egy vitája után a vendégek tiltakozásul saját kapujukba küldték a labdát, majd ezt átlagban 36 másodpercenként megismételték. A bajnok Adema labdarúgói gyakorlatilag tétlenül, ugyanakkor érdeklődve figyelték a különös előadást.God save VictoriaKis híján emberrablók áldozatává vált David Beckham felesége, Victoria. Az albán és román bűnözőkből álló banda akcióját egy közéjük beépült újságíró hiúsította meg. Az egykori popénekest gázspray-vel fújták volna le, amikor autójából száll ki, és lehetőség szerint a házaspár valamelyik gyermekét, a hároméves Brooklynt vagy a három hónapos Romeót is elrabolták volna. A gengszterek ötmillió fontot követeltek volna Beckhamtől.


4600 milliárd forintba kerülne 2012-es budapesti olimpiaA szervezéséhez, lebonyolításához, valamint a szükséges létesítmények felépítéséhez 850 milliárd forintra lenne szükség, ezen felül az – egyébként is szükséges – infrastrukturális fejlesztés 3750 milliárdos költséget tenne ki – állapította meg a megvalósíthatósági tanulmányt készítő Price Waterhouse Coopers nev? cég. A tanulmány szerint ehhez évente 100 milliárd forint többletforrást kell találni a költségvetésben. A kormány jövő júniusban dönt arról, hogy Magyarország pályázik-e a rendezésre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!