hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Öregember nem vén ember

1998. 10. 23.
George Foreman, korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok várhatóan 55 ezer néző jelenlétében ünnepli majd az 50. születésnapját. Az amerikai bokszoló január 10-én lesz 50 éves, pár nappal később, január 23-án pedig a houstoni Austrodomban születésnapi összecsapáson mérkőzik meg egy másik volt világbajnokkal, a 49 éves honfitárssal, Larry Holmesszal. A találkozón a ring melletti helyekre 500 és 350, a legtávolabbi padokra pedig 30 dollárért lehet majd bejutni. A mérkőzéssel Foreman fog igazán jól járni, hiszen tízmillió dollárral gazdagodik, ám Holmes sem panaszkodhat: a fejét ugyan Formen, de markát négymillió dollár üti. A találkozó színvonalát a két bokszoló tudása garantálja, emellett azért is érdekesnek ígérkezik, mert Foreman és Holmes együtt 99 éves lesz mérkőzésük időpontjában. Ez korrekordot jelent a profi ökölvívásban. A jelenleg is élő csúcs beállításakor – a magyarnak született ausztrál Joe Bugner és az amerikai James Smith idei, június 4-i összecsapásán – egy 48 és egy 45 éves ökölvívó találkozott a ringben. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!