„A Jézusba vetett hitünk miatt lettünk sikeresek” – vallják a világhírű Youtube-sztárok
A Dude Perfect tagjai bátran kiálltak hitük mellett legújabb dokumentumfilmükben
„A Jézusba vetett hitünk miatt lettünk sikeresek” – vallják a világhírű Youtube-sztárok

Facebook/DudePerfect

2020. 05. 15.
A Youtube-ra május 11-én felkerült dokumentumfilm már egy nap után a videómegosztó top 10-es listájára került és pillanatok alatt több millióan nézték meg.

A Dude Perfect egy öttagú amerikai csapat, akik különböző sportrükköket vesznek videóra már 11 éve. Youtube-csatornájukra 51 millióan iratkoztak már fel, tartalmaikat a megosztón több mint 10 milliárd alkalommal nézték meg. 

Dude Perfect: Backstage Pass címet viselő dokumentumfilm nagyrészt a 2019 turnéjuk hátterébe nyújt belátást, de a tagok családi hátterét és hitéletét is közelebb hozza a nézőkhöz.

A filmben olyan jelenetekkel is találkozhatunk, amikor első turnéjuk előtt a családtagjaik körében imádkoznak, vagy például, amikor a csapat tagjai egy hatéves fiúért járnak közben egy turné során.

A Dude Perfect öt alapító tagja (Tyler Toney, Garrett Hilbert, Cody Jones és a Cotton ikrek Coby és Cory) már 2007 óta együtt van. Előrször csak kosaras trükkökkel kezdtek, majd egymás után jöttek a kreatívabb és összetettebb sportszerekkel végrehajtott trükkök.

A hit az alap

„A hit a Dude Perfect alapelve: e szerint csináljuk az egészet” – vallja Tyler.

„Ha holnap el is vesztenénk mindent, nem számítana. Tudjuk, hogy Jézus a legfontosabb számunkra és ez a lényeg.” - mondja a dokumentumfilmben Garrett. „Úgyhogy ez nagyon fontos nekünk minden döntéshozatalkor és tartalomgyártáskor.”

„Mi mindnyájan szeretjük amit csinálunk, de jól tudjuk azt is, hogy mindezt nem csak magunkért hanem mások öröméért is tesszük. Ezért szeretünk ebből az örömből visszaadni is.” – mondja egy másik helyen Hilbert.

Coby Cotton pedig azt mondja a filmben: „Szerintem ez a családbarát videógyártás eredetileg a Jézusba vetett hitünkből fakadt, ez volt az a dolog, amit tényleg csinálni akartunk."

Az egyik jelenetben azt látni amikor egy kórházban beteg gyerekek kívánságait, kéréseit teljesítik. Coby szerint ez egy óriási lehetőség nekik, hogy örömöt adjanak a betegséggel küzdő gyerekeknek. Majd a hírnevükről annyit mond: „Meg akarjuk ragani a lehetőséget arra, hogy valami jelentőségteljeset csináljunk.” 

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!