Csodálatos gyógyulás: 99 éves krónikus beteg holokauszttúlélő épült fel a koronavírusból
Sara Itzinger több krónikus betegsége ellenére le tudta győzni a fertőzést
Csodálatos gyógyulás: 99 éves krónikus beteg holokauszttúlélő épült fel a koronavírusból

Részlet a Ynet videójából

2020. 05. 14.
Az idős hölgy a Jeruzsálemi Sha'are Zedek kórházat hagyhatta ott egy hónap után kezelés után. Sajnos a férje nem tudta legyőzni a vírust, ő az elmúlt hónapban hunyt el.

Az idős hölgy távozáskor csak annyit mondott:” Köszönöm mindenkinek, most már csak haza szeretnék menni.”

Sara-t és férjét, Hershel-t egy hónappal ezelőtt tesztelték egy jeruzsálemi idősek otthonában. A fertőzöttség kiderülte után a férj állapota gyorsan romlott és 96 éves korában elköltözött. Felesége – számos akkut betegsége ellenére – azonban csodával határos módon felépült.

A holokauszt túlélő idős hölgy a második világháború után az Egyesült-Államokba költözött, itt találkozott a férjével. A párnak egy lánya és 13 unokája van. Az idős pár egy évvel ezelőtt vándorolt Izraelbe. A holokauszt és koronavírus túlélő Sara egyik unokája Nitzan Hefetz a jeruzsálemi térség COVID-19 tesztelési csoport vezetője. Személyesen ő vitte el a nagyszüleit a tesztelésre és a kórházba.

„Sara egy igazi inspiráció mindnyájunk számára!” – mondta a büszke unoka.

(Ynet)

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti:

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!