hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Eltűntek a holdra szállás felvételei

2006. 08. 23.
A NASA dolgozói egy éven át keresték a modernizálásra szánt eredeti felvételeket Neil Armstrong és Edwin „Buzz” Aldrin első lépéseiről, amelyeket a Hold felszínén tettek. Grey Hautaloma NASA szóvivő szerint az anyag először a Nemzeti Archívumba került, majd visszajutott a NASA-hoz, de nincs információ arról, hogy melyik objektumba. Az eset azért kínos, mert az első holdra szállás körül újra és újra híresztelések kapnak szárnyra. A NASA azonban nem aggódik – rendelkezik tévéadások vagy rövidfilmek részleteivel, melyek az interneten is keringenek. Ezek minősége azonban kívánnivalót hagy maga után.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!