hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hugo Chavez furcsa paranoiája

2006. 08. 01.
Venezuela elnökén az utóbbi idoben teljesen erot vett az ötlet, hogy meg kell védenie magát egy esetleges USA-agressziótól, amely a venezuelai olajmezok fölötti ellenorzési jog megszerzésére irányul. Ezért üzletet készül kötni Oroszország elnökével 30 darab CY-30-as vadászrepülogép és 30 katonai helikopter vásárlásáról, továbbá egy venezuelai Kalasnyikov-gyár építésére is esély mutatkozik. Az USA felszólította Oroszországot, hogy tartózkodjon a Venezuelával kötendo fegyverüzlettol, mivel az támogatja a terrorizmust, és a fegyvereket olyan baloldali gerilláknak tervezi eladni, akik ezzel alááshatják a dél-amerikai régió békéjét. Putyin szerint az üzlet nem sért semmilyen egyezményt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!