hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Terroristák négy orosz túszt öltek meg

2006. 07. 04.
Négy túszt ölt meg egy iraki terrorcsoport. Az orosz diplomaták még június 3-án kerültek az emberrablók fogságába. Fogva tartóik azt követelték, hogy Oroszország vonuljon ki Csecsenföldről, és engedje el a muzulmán foglyokat. Amikor erre Moszkva nem reagált, bejelentették, hogy kivégezték a túszokat. A közleményhez csatoltak egy videofelvételt, amely a túszok kivégzéséről készült. A fényképeken az al-Kaida pecsétje látható. Vlagyimir Putyin szabad kezet adott a terroristák kilövésére.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!