hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Támadási terv Irán ellen

2006. 04. 11.
Brit lapok információi szerint több védelmi vezető részvételével találkozóra került sor a brit Védelmi Minisztériumban, amelynek célja, hogy megvitassák egy Irán ellen irányuló esetleges légitámadás következményeit. Az Egyesült Államok vezette akciót brit segítséggel és Izrael bevonásával kiviteleznék, bár egyes források szerint Amerika a britek segítsége nélkül is elindítja a támadást, ha Irán nem fagyasztja be urándúsítási programját. Az újságok állítják, hogy a tervek szerint nem lesz katonai invázió Iránban, kizárólag a nukleáris célpontokat kívánják megsemmisíteni, valamint nem azonnal kívánnak beavatkozni. Az újságok szerint az amerikai kormány 2003 márciusában, az Irak elleni támadás elindítása előtt ugyanazokat a megjegyzéseket tette, amelyeket most Jack Straw külügyminiszter Iránnal kapcsolatosan.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!