hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lemondott a thai miniszterelnök

2006. 04. 11.
Thaksin Shinawatra thai miniszterelnök a hét elején bejelentette, hogy nem kíván tovább miniszterelnökként közreműködni az ország irányításában, annak ellenére, hogy a hétvégi választásokon pártja, a Thai Rak Thai szerezte meg a legtöbb szavazatot. A visszalépés oka, hogy a szavazók nagy része távol maradt az urnáktól, ezzel is tiltakozva a miniszterelnök ellen, akit korrupcióval és hatalommal való visszaéléssel vádolnak. A miniszterelnök hivatalát a választások következő fordulójáig egy megbízott látja el, aki nem tagja a thai parlamentnek.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!