hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Putyin Kínában

2006. 03. 28.
Bush elnök Afganisztánt, Pakisztánt és Indiát érintő vizitjét követően a körből kimaradt Kína bejelentette, hogy március végén kétnapos látogatásra Pekingbe érkezik Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök találkozik Hu Csin Tao kínai elnökkel, és részt vesz az „Orosz év” rendezvénysorozat, és egy kínai–orosz gazdasági tanácskozás megnyitóján. A kínai külügyminisztérium szóvivője szerint a megbeszélés fő tartalma a két ország stratégiai együttműködésében a partneri viszony további elmélyítése, illetve fontos nemzetközi és regionális kérdések megvitatása lesz. A szóvivő kiemelte, hogy a stratégiai partnerség remekül működik, és több részterületre is kiterjed, amelyeken belül legfontosabb a felek számára kölcsönösen előnyös energiaügy témája.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!