hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Schwarzenegger dönt

2005. 09. 13.
Kalifornia szenátusa után a héten a kongresszusi képviselők is jóváhagyták a melegházasságokat engedélyező törvényjavaslatot, a kezdeményezést Arnold Schwarzenegger kormányzó azonban még megvétózhatja. Míg a támogatók a törvénytervezetet a rabszolgaság eltörléséhez és a nők szavazati jogának kivívásához hasonló horderej? lépésnek tartják, az ellentábor arra hivatkozik, hogy öt évvel ezelőtt az állam lakói megszavazták azt a javaslatot, amely megtiltja, hogy Kalifornia elismerje a más államokban megköttetett melegházasságokat. Míg a liberálisok szerint Schwarzenegger a tervezet aláírásával bebizonyíthatja, hogy igazi vezető, a konzervatívok azt várják, hogy megvétózza a javaslatot.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!