hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Drog TV Hollandiában

2005. 09. 27.
Élő televíziós adásban akar egy holland műsorvezető heroint és más illegális kábítószert fogyasztani egy, a fiatalok hétköznapjait érintő témákkal foglalkozó show-műsorban. Még a kábítószer-használat szempontjából liberálisnak számító Hollandiában is felháborodást váltott ki a Lődd be és vedd be cím? éjszakai műsor terve, amely szerint a műsor vendége fiatalokkal beszélget a droghasználatról, miközben a műsorvezetők egyenes adásban akarnak "gyakorlati szex- és drogbemutatót" tartani. "Nem felháborodást akarunk kelteni, csak olyan témákról akarunk beszélni, amelyek a fiatalokat foglalkoztatják" – nyilatkozta a műsor producerének szóvivője. A kormányon levő jobbközép kereszténydemokrata párt az igazságügyi miniszter álláspontját kérte ki, mivel a hatályos holland törvények szerint a kemény drognak számító heroin birtoklása és használata is törvénybe ütközik.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!