hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Textillel mondom el
Interjú Zoób Katival

2019. 10. 17.
Katti Zoób Showroomjába érve egy elvarázsolt világban érzi magát az ember : titokzatos hangulat, patinás terek és rengeteg szebbnél szebb ruhadarab, utcai viselettől kezdve a színpadi mesterművekig. Zoób Katival a hazáról, az alkotóművészetről és a márkaalapításról beszélgettünk.

Mit jelent Ön számára Magyarország?

– Ezt sokféleképpen meg tudom fogalmazni, de a legegyszerűbb, ha azt mondom: nekem a haza a minden. Olyan ember vagyok, aki nagyokat tud érezni ezektől a szavaktól, aki könnyezik a Himnuszunkon. Számtalan finom érzelemmel, ízzel, érzéssel ki tudom fejezni a kötődésem mértékét. Kortársabb értelmezésben, a pályámhoz kötődően pedig ez az a hely, ahol megvalósultak az álmaim, kibontakoztak a szárnyaim, mondhatnám kiteljesedett a karrierem. Sokfelé jártam, sok helyre eljutottam, és mindig az volt az egyik legfontosabb érzés, hogy van hova hazajönnöm. Nem azért indulok, ha elmegyek, mert itthon nincs elég siker, hanem azért, hogy az itteni sikereinket mutassam be máshol.  A miénk egy olyan nemzetközi divatvonal, ami a magyar vevők, divatfogyasztók segítségével nőtt föl. Szeretem, hogy ez az ország szeret bennünket, a munkánkat. A számomra jól ismert embereknek tudunk itt olyan kínálatot adni, ami egyébként a világ számos pontján kívánt lehet.

Hogyan került a perspektívájába a művészetek vi­lága?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!