hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Család nélkül nem tudtam elképzelni a karriert"
Beszélgetés Wolf Kati énekesnővel

2017. 08. 31.
Nem érzi skatulyának, amikor a Vukkal vagy a Szerelem, miért múlsz? című dalával azonosítják, szerinte minden énekesnek az az álma, hogy a dalai hozzá kötődjenek, vagy akár túl is éljék őt. Bár aránylag későn, 35 éves anyukaként futott be a popszakmában, Tina Turnerre gondol, és nem aggódik a jövője miatt. Beszélgetőtársunk Wolf Kati énekesnő volt.

– Deréktól fölfelé kameráztok? Úgy készültem, hogy a cipőmet is mutatjátok. Ha ezt tudom, nem tűsarkút veszek fel, hanem mamuszt.

– Mint a híradósok, akik zakóban és rövidnadrágban ülnek az asztal mögött?

– Igen: sokáig jártam egy tévéműsorba, ahol mindig csak deréktól fölfelé mutattak. Egy nyári napon, amikor mentem a felvételre, egy szakadt farmersort volt rajtam meg papucs. Nem tudtam, hogy előző héten váltottak stúdióképet, és minden látszani fog. Azóta tetőtől talpig kiöltözök mindenhova.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!