hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Család nélkül nem tudtam elképzelni a karriert"
Beszélgetés Wolf Kati énekesnővel

2017. 08. 31.
Nem érzi skatulyának, amikor a Vukkal vagy a Szerelem, miért múlsz? című dalával azonosítják, szerinte minden énekesnek az az álma, hogy a dalai hozzá kötődjenek, vagy akár túl is éljék őt. Bár aránylag későn, 35 éves anyukaként futott be a popszakmában, Tina Turnerre gondol, és nem aggódik a jövője miatt. Beszélgetőtársunk Wolf Kati énekesnő volt.

– Deréktól fölfelé kameráztok? Úgy készültem, hogy a cipőmet is mutatjátok. Ha ezt tudom, nem tűsarkút veszek fel, hanem mamuszt.

– Mint a híradósok, akik zakóban és rövidnadrágban ülnek az asztal mögött?

– Igen: sokáig jártam egy tévéműsorba, ahol mindig csak deréktól fölfelé mutattak. Egy nyári napon, amikor mentem a felvételre, egy szakadt farmersort volt rajtam meg papucs. Nem tudtam, hogy előző héten váltottak stúdióképet, és minden látszani fog. Azóta tetőtől talpig kiöltözök mindenhova.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!