hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Megszoktam, hogy kilógok a sorból” - Interjú Leslie Mandokival

2017. 08. 03.
Nem a hazámnak fordítottam hátat annak idején, hanem a kommunista diktatúrának. Nem vagyok kalandor, csak egy hétköznapi, egyszerű, családszerető, pesti fiú – ezt mondja magáról Leslie Mandoki muzsikus, producer, aki világhírű zenésztársaival ad koncertet augusztus 8-án a Budapest Parkban.

– Mindig zenész szeretett volna lenni?

– Édesapám nagyszerű muzsikus volt. Mikor apám látta, hogy nem leszek sem festő, sem költő, elküldött kilencévesen vízilabdázni, hogy legalább jó kondim legyen a színpadon, ha már úgy döntöttem, hogy folytatom a családi hagyományt, és zenész leszek. Sokáig harcolt apám a rákkal, és amikor a halálos ágyánál ültem,

16 éves voltam. Sajnálta, hogy az unokáit nem fogja látni, de úgy köszöntünk el egymástól, hogy megígértette velem, a gyerekeim nem fognak cenzúrázott újságot olvasni. De apa, ott a vasfüggöny – mondtam kétkedőn a kérést hallva. – Az nem neked van – felelte. Találd meg az utadat, éld az álmaidat, és ne álmodd az életedet. Akkor vált világossá számomra, hogy csak szabadságban lehet az álmokat megvalósítani.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!