hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Zsidó vér, keresztény szív

2016. 01. 14.
Videoblogger, katona, keresztény, izraeli. Több mint húszezren követik a Facebookon. Népszerű videóiban Izraelről, hitről és katonaságról mesél. Keresztény neveltetést kapott, majd tizenöt évesen odaadta az életét Istennek. Még tíz hónapja van hátra a kötelező katonai szolgálatból, örül, hogy megteheti azt, amit a haza megkövetel tőle. Nem mindennapi dolgokat élt át, mégis boldog, izgatott és laza. Hananya Naftali először látogatott Magyarországra.

Kereszténynek vagy zsidónak tartod magad?

– Zsidó vérem van és keresztény szívem. Zsidónak lenni nem jelenti azt, hogy nem lehetek keresztény. A zsidóság inkább egy identitás, mint egy vallás.

Mit jelent az, hogy a szíved keresztény?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!