hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hosszú Katinka az edző–feleség viszony kulisszatitkairól
„Veszekedésre nekünk  nincs időnk"

2015. 03. 12.
Az elmúlt két évben világbajnokságokon hat arany, Európa-bajnokságokon öt arany, világkupákon pedig a 10 kilogrammnyi érem között 51 aranyat gyűjtött be Hosszú Katinka. Az „Iron Lady” megtisztelő címet kiérdemlő úszónő öt távon világcsúcstartó, öt úszásnemben magyar csúcstartó. Az Európai Úszószövetség választása alapján 2013-ban és 2014-ben is az év úszónője, itthon pedig mindkétszer az év női sportolója lett a magyar sportújságírók szavazásán. Tavaly a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) is az év legjobb úszónőjének választotta. A Figyelő gazdasági hetilap szerint az Év Embere, a Forbes szerint pedig a „legértékesebb” magyar sportoló és egyben a világ első dollármilliomos úszónője.

Mi viselhető nehezebben, a média folyamatos érdeklődése vagy a kimerítő edzések?

– Az élsportban történő eredményes szereplés velejárója a média érdeklődése, és ezt el kell fogadnom nekem is. Azért az edzések terhelése közelebb áll hozzám, mert szeretem a vizet, szeretek úszni.

Mi jelent nagyobb motivációt, a jó úszóidők, az elismerések vagy az ismertség?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!