hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Van kiút a meleg­bárból
– mondja Dr. Arthur A. Goldberg, a homoszexuálisokat kezelő világszervezet vezetője

2011. 11. 24.
Tisztességtelennek tartom a „politikailag korrekt" oldal azon hozzáállását, amely a változásnak még a lehető- ségét is tagadja, és nem biztosít helyet más nézeteknek. Ez nem más, mint a Nyugat és a meleg aktivisták homofasizmusa.

Az Ön által alapított JONAH elnevezésű szervezet egy mozaikszót takar, melynek jelentése: „A Homoszexualitásra Új Alternatívákat Kínáló Zsidók". Mit kell értenünk „új alternatívák" alatt?

- Alapvetően arról van szó, hogy a főáramú „politikai korrektséggel" szemben mi azt valljuk, hogy a homoszexualitás nem veleszületett betegség, és az ilyen állapot nem megváltoztathatatlan. Azoknak nyújtunk segítséget, akik nincsenek kibékülve saját homoszexualitásukkal, és kiutat keresnek belőle. Mivel manapság egyre többen találnak meg minket olyan témákkal is, mint például a pornográfia vagy más szexuális függőségek, nevünket is ehhez igazítottuk: „A Gyógyulásra Új Alternatívákat Kínáló Zsidók". Ettől persze a homoszexualitás kérdése továbbra is kiemelt területe marad tevékenységünknek.

Milyen célok megvalósítását tűzték zászlajukra, és milyen eszközökkel igyekeznek elérni őket?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!