Koronavírusos a Fidesz kommunikációs igazgatója
Hollik István pozitív tesztet produkált, Varga Judit karanténban
Koronavírusos a Fidesz kommunikációs igazgatója

Forrás: Youtube/ATV

2020. 08. 27.
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Ahogy korábban megírtuk már, Gulyás Gergely és Orbán Balázs is hatósági karanténba került.

Hollik a múlt szombaton részt vett egy több kormánypárti politikust is érintő magánrendezvényen, mely után nem sokkal koronavírusos tüneteket kezdett el észlelni magán. A szabályok szerint leadta minden kontaktját a hatóságok felé.

Facebook-bejegyzése szerint hétfőn és kedden rosszul érezte magát, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit közéleti évadnyitóra tekintettel azt tartotta felelős magatartásnak, ha tesztelteti magát. Hollik az Azonnalinak elmondta: kedden először háziorvosával konzultált, majd a Honvéd Kórházban teszteltette magát. 

Miután tesztje pozitív lett, elővigyázatosságból minden programot lemondtak, ő pedig azonnal karanténba vonult.

A politikus a 24.hu kérdésére elmondta: a hétvégi kisebb kerti partin, ahol rosszul lett, viszonylag kevesen vettek részt, és a meghívottak a szabad ég alatt tartózkodtak, ezért nem hiszi, hogy bárkit megfertőzhetett.

Kitért arra is, hogy a nyáron nem járt külföldön és minden szabályt betartott.

"Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől"

- szögezte le.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta: a karantén szabályait betartva dolgozik tovább. Hollik István a bejegyzésében köszönetét fejezte ki a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Varga Judit is hatósági karanténba került

Az igazságügy miniszter, Orbán Balázshoz és Gulyás Gergelyhez hasonlóan karanténba került. Varga Judit hétfőn érintkezett egy azóta Covid-19 fertőzöttel. A miniszter asszony Facebook-posztjából kiderül, reggeli koronavírus tesztje negatív lett.

(Hetek/MTI)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!