hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Húsvétgyűlölő terror
Több tucatnyi keresztényt mészároltak le a pakisztáni tálibok

2016. 03. 31.
Keresztény dzsihád címmel írt húsvéti cikket a HVG véleményrovatának szerzője, aki szerint „a mai kereszténység ... úgy véli, a túlélése érdekében – Isten nevében – le kell győznie a világot. Sőt, úgy harcol, mintha Istent kéne megvédenie. Egyszerre folyik az ún. hitvédelem és a világ erőszakos krisztianizálása, vagyis az a törekvés, hogy az egyház szemlélete az egyházon kívül, akár törvények formájában érvényesülhessen”. A hvg.hu a cikket húsvét hétfő reggel publikálta, egy nappal az után, hogy a pakisztáni Lahore-ban tömeggyilkosságot hajtottak végre a feltámadás napját ünneplő keresztények között.

A lap a terrortámadásról szóló vasárnapi esti tudósításában egy szóval sem említette, hogy az áldozatok keresztény nők és gyerekek voltak, akiket a muszlim terroristák tudatosan húsvétkor akartak megölni.

Így lehet ma hazug vádakkal és elhallgatással ellen­kezőjére fordítani a valóságot, 1984 évvel Jézus feltámadása után.

Feltámadást ünnepeltek, bombát kaptak

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!