hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Idegen ünnepek

Keresztényellenes elfogultsággal vádolják a konzervatívok a munkáspárti minisztereket Angliában.  A legutóbb közzétett hivatalos adatok szerint a kormány többet költ a muszlim, hindu és kínai vallási ünnepekkel kapcsolatos megemlékezésekre, mint a karácsonyhoz vagy a húsvéthoz kötődő rendezvényekre.David Davies konzervatív képviselő. Tiltakozik a vallási elfogultság ellen

A The Times összeállítása szerint a brit belügyminisztérium 15 ezer fontot költött egy hét leforgása alatt különböző muszlim és hindu vallásos fesztiválokhoz kapcsolódó rendezvényekre. 

A hivatalos beszámolók szerint a minisztérium tavaly novemberben kétszáz vendéget hívott a muzulmán, hindu és szikh közösségekből a muszlim böjthónapot követő Eid ul-Fitr és a hindu Diwali (a fény ünnepe) ünnepségekhez kapcsolódó fogadásra, amely összesen kilencezer fontba került. Ugyanezen ünnepeket néhány nappal korábban „házon belül” is megünnepelték. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!