hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ahol emberi kapcsolat van, ott élet van
Lőrincz Szilvia és Mikics András belsőépítészek az újraértelmezett luxusról

2017. 01. 28.
„Nem akartunk többé luxust tervezni és tervgyárként működni. Rájöttünk arra, hogy nincs értelme ekkora összegeket szállodákra, irodaházakra költeni, hiszen teljesen máshol van az anyagi dolgok lényege” – mesél Lőrincz Szilvia és Mikics András, a Biva Inspiration két belsőépítésze arról, milyen út vezetett odáig, hogy decemberben elnyerték az Év belsőépítésze díjat a somlói Kreinbacher Birtok és a budapesti kóstoló szalon kialakításáért.

A szakmai zsűri egyhangúlag a ti munkátokat javasolta első helyre. Ez mennyire ért benneteket váratlanul?

Mikics András: Tátott szájjal ültünk. Az első sokk eleve az volt, hogy nyertünk, a másik meg az, hogy egyöntetű határozattal, mivel elég különböző beállítottságú szakemberek ültek a zsűriben. Ha lehet így mondani, Finta Józseftől Fekete Györgyig a zsűri mind a kilenc tagja minket szavazott az első helyre.

Lőrincz Szilvia: A mezőny is nagyon erős volt. A legtöbb jelentkezőt ismertük: régi kollegák, akikkel jó kapcsolatban vagyunk, és ismerve a munkáikat, egyáltalán nem voltunk felkészülve az első helyezésre. Az külön jó érzés volt, hogy utána őszintén gratuláltak nekünk, és velünk örültek a sikernek. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!