hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hagyd az egódat a ruhatárban
Sikeres üzletemberek tanácsai üzletről, karrierről és az életről

2016. 01. 07.
Alighanem tíz-, sőt százmilliók gondolkodnak ezekben a napokban azon, hogyan is alakul majd karrierjük 2016-ban: Vajon a felemelkedés éve lesz-e a 2016-os, netán álmok foszlanak szerteszéjjel? Befut-e a vállalkozás, vagy végleg tönkremegy, lesz-e új munkahely, vagy meg­szűnik a jelenlegi? A kérdések sora hosszasan folytatható.

Az új év eljöttével érdemes átgondolni, mi az, amin változtatni kell, mit lehet jobban csinálni, hogyan lehet sikeresebbnek lenni az üzleti életben. „Munka, munka, munka” – hangzik a legfontosabb elv, de akadhat ezen kívül még néhány más fontos bölcsesség is, amit érdemes szem előtt tartani. Az alábbiakban ezek közül olvasható néhány.

Tíz bölcs tanács a sikerhez

A Bloomberg hírügynökség egyik korábbi összeállításában kérte az amerikai pénzügyi világ néhány veteránját arra, hogy árulják el a számukra legtöbbet jelentő bölcsességeket a karrierjükben. A Wall Street bankárjai szerint ezek az útmutatók mindenki számára értékesek lehetnek, akik a gazdasági életben áttörni vagy magas szintet elérni szeretnének. Lássuk tehát először, mit is mondanak a „nagy öregek”:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!