hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A gárdista igazi arca
Éveken keresztül erőszakolta saját lányát N. Levente

2012. 03. 29.
Felesége közreműködésével rendszeresen megrontotta és brutálisan bántalmazta vér szerinti lányát N. Levente, aki a Magyar Gárda tagjaként hűséget esküdött a nemzetnek. Mint az áldozat, N. Angéla elmondta, apja gárdistaként is meglehetősen aktív volt: házi készítésű lángszóróval készült a melegfelvonulásra, és társaival azon viccelődött, hogy kutyatápot kellene csinálni a cigányokból. A különösen aljas családon belüli erőszak ügye jelenleg a Dabasi Városi Bíróság előtt van, ítélet május végén várható.

Az N. család - a szülők, Levente és Ildikó, valamint fiuk és lányuk - 2004-ben költözött Magyarországra Erdélyből a jobb megélhetés érdekében. Lánya, N. Angéla elmondása szerint a család élete nem volt harmonikus. „Apám agresszív természetű ember, aki mindenkit irányított a családban. Gyakoriak voltak a veszekedések, sőt verekedések. Volt, hogy az erőszak miatt anyu elköltözött otthonról, ilyenkor apu velünk sírt otthon" - mondta el a Heteknek.

A szexuális erőszak 2006-ban kezdődött, Angéla akkor volt tizennégy éves. „Nyár elején anyu elment otthonról, de előtte adott egy szép kék ruhát, hogy próbáljam fel. Először nem akartam, de mégis rávett, hogy húzzam fel. Amikor elment, apu közeledett felém, felvett az ölébe. Mondom neki, te mit csinálsz, hagyd abba, vagy megmondom anyunak. Az volt a válasz, hogy ő tud erről" - emlékezett vissza a lány, aki hiába panaszkodott édesanyjának, az erőszak rendszeresen megismétlődött. N. Levente öt éven keresztül heti kétszer-háromszor élte ki aljas vágyait tulajdon vérszerinti lányán, aki teherbe is esett. „Fájt a hasam, ezért elmentünk az SZTK-ba, ahol az ultrahangvizsgálat során kiderült, hogy nyolchetes terhes vagyok. Amikor elmondtuk apunak, csak annyit válaszolt, hogy ne sírjak, majd kapok egy hajvasat, csak fogjam be a számat" - folytatta Angéla. Apjától fogant gyermekét Erdélyben abortáltatták, egy családi kirándulás keretében.

Brutális tetteiről az apa videofelvételeket is készített, ezek jelentették a fő bizonyítékokat a per során. „Ha ellenkeztem, akkor a gárdistaövvel, a rendőr barátjától kapott gumibottal vagy egyszerűen a tévé kábelével verte a fejemet és a hátamat. Többször mondtam neki, hogy úgy verj meg, hogy meghaljak, mert nem akarok már tovább élni és szenvedni. Nemcsak az fájt, hogy a saját apám erőszakol és ver meg, hanem az is, hogy a testvérem és anyám tudnak ugyan róla, de nem segítenek. Anyu azt mondta, hogy fél apámtól, de szerintem ez nem magyarázat, mert ő volt az, aki a lakásból mindennap kiment, nyugodtan feljelentést tehetett volna a rendőrségen. Szerintem a mai napig szereti az apámat" - vélekedett könnyeivel küszködve a jelenleg húszéves hölgy.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!