hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gyurcsány, Fekete Pákó, Győzike arcképét tapossák
A lábtörlő-király

2009. 08. 16.
„Baló György-ös lábtörlőt árusít a Morvai-közeli hírportál” – tudatta még júliusban az egyik legszimpatikusabb weboldal, az atv.hu. A cikk arra az ellentmondásra próbálta felhívni a figyelmet, hogy a Jobbik képviseletében EP-mandátumot szerzett Morvai Krisztina nemcsak a neonáci hírportálhoz áll közel, hanem – ha nem is annyira, de – Baló Györgyhöz, gyermekei apjához, papírforma szerinti férjéhez is.

Kiderült továbbá, hogy a lábtörlőket igény szerint látja el a gyártó különféle közéleti szerep­lők arcképével: a hirdetésben többek között Gyurcsány Ferenc, Horn Gábor, Fekete Pákó, Terry Black és Győzike is szerepel Baló mellett.

Az írás megemlítette, hogy bár a gyártó nincs feltüntetve, a gyors szállítási határidő nem hagy kétséget afelől, hogy a termék Magyar­országon készül. Ebből pedig hatósági észjárás híján sem nehéz le­vonni a következtetést: a kurucinfo szerkesztői és hirdetési munkatársai szintén itthonról árasztják a szennyet a világhálóra, vagyis a megtalálásuk nehézkességét alátámasztó érv, miszerint tengerentúli szerverről üzemelnek, fentiek fényében gyengécskének tűnik.

Néhány nappal a cikk megjelenése után nem várt fordulat következett: jelentkezett a gyártó, Kása Attila, hogy tudassa, ő bizony nem bujkál, sőt, történetét és arcát is kész a nyilvánosság elé tárni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!