hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 09. 26.
Távozott SvábySváby András lemondott a TV2-nek több műsort beszállító Interaktív Kft. ügyvezető igazgatói posztjáró, bár az Index.hu úgy tudja, hogy nem önszántából távozik. Mint írják, a TV2 és az Interaktív között nem volt felhőtlen a viszony az utóbbi időben. A TV2 több műsor gyártását megpróbálta visszaszerezni, mivel az Interaktív a hírek szerint esetenként túl drágán készített műsorokat. Sváby helyzete augusztusban rendült meg, amikor Kereszty Gábor korábbi vezérigazgató távozott a TV2-től.

Kórházban Horn Gyula

Néhány hete kórházban ápolják Horn Gyula szocialista politikust. A volt
kormányfőt, parlamenti képviselőt alvászavarok miatt kezelik. A 75 éves
politikusnál a híresztelésekkel ellentétben sem agyvérzést, sem Alzheimer-kórt
nem állapítottak meg.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!