hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az MSZP Orbán kettőt keresi
Interjú Lengyel László politológussal

1999. 07. 24.
"(...) Mindig volt a szocialistákon belül egy olyan szárny, amelyik szerette volna, hogy Németh Miklós aktívabban vegyen részt a hazai nagypolitikában. Újra meg újra fölkeresték Londonban, s ha hazajött, akkor itthon találkozgattak vele. Általában ez nem a pártvezetés volt. Tudomásom szerint 1998 elején is tárgyalt vele Horn Gyula, hogy szeretne-e hazajönni, vagy sem, akkor Németh megerősítette, hogy nem. Azt gondolom, hogy most azért hívta haza egy csoport, mert egy év elteltével elégedetlenek a pártvezetéssel, új arcot keresnek, s az egyik lehetőség Németh Miklós. (...)" (Interjú: Az MSZP "Orbán kettőt" keresi)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!