hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vigyázat! Támad a mamirexia!

2016. 05. 22.
A celebmánia és a testkultusz olyan ön- és magzatkárosító magatartásformákat is kitermelt, mint a mamirexia, bár apokrif iratokból megtudhatjuk, hogy a probléma több ezer éve is létezett. Mi lehet a kiút? Hogyan segíthetjük vissza a huszonéveseket a normális kerékvágásba? – erre keresi a választ a panpeterstop.blog.hu szerzője.

Három gyerekem van. Megfigyeltem, hogy amint ez kiderül, a női hallgatóság reakciója életkortól függően változik. A tizenévesek általában fényképeket szeretnének nézegetni a gyerekekről.

A harmincasokat zömében az foglalkoztatja, hogy hány éves voltam, amikor születtek a gyerekek, és hogyan tudom összeegyeztetni a gyereknevelést a munkával. A negyvenes és idősebb nők a gyerekek tanulmányai iránt érdeklődnek. A huszonévesek többsége azonban legtöbbször nem gyerekfotókat akar látni; nem kíváncsi arra, hány éves vagyok és hány évesen szültem; sem arra, hogy milyen nevelési módszereim vannak. Őket legjobban a külsőm, testsúlyom megőrzése érdekli.

Szelfinemzedék és testkultusz

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!