hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nálunk minden a nagybőgőzésről szól
Interjú Rácz Ödönnel

2016. 01. 05.
A világhírű zenész, a Bécsi Filharmonikusok szóló nagybőgőse nagyon ritkán jár Magyarországon. Legutóbbi látogatásakor a Hit Rádió készített vele interjút, ennek szerkesztett változatát közöljük.

Ha jól tudom, tavaly jártál utoljára Magyarországon, amikor is a MÜPA-ban nagysikerű koncertet adtatok, azóta nem is voltál itthon.

– Pontosan egy évvel ezelőtt volt a koncert. Ezen a koncerten keresztül nagyon sok minden elindult a karrieremmel kapcsolatban. Ezekből a koncertekből kettő volt Bécsben és egy Budapesten a Művé­szetek Palotájában. Michael Tilson Thomas Grammy-díjas karmester vezényelt ezeken a koncerteken.

Most minek köszönhető a látogatásod?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!