hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elindult a magyar névjegy-startup! 3. rész
Nemzetközi kampányban debütál a névjegykártya forradalmasítását meghirdető Slipto.com projekt

2015. 03. 20.
Több mint másfél éves tervezés és fejlesztés után a nyilvánosság elé lépett az egyik legújabb magyar startup vállalkozás. A Slipto.com nevet viselő projekt alapítói meg­elégelték a papír alapú név­jegy­­­kártya kezelésével járó fáradalmakat, és olyan megoldáson dolgoznak, amely végérvényesen megváltoztathatja a kapcsolati adatok („kontaktok”) tárolásának és küldésének a módját.

Nem kisebb célt, mint a globális kontaktmegosztás forradalmasítását határozza meg elsődleges céljaként a Slipto.com projekt. „Chuck Norrist leszámítva mindenki tudja, milyen érzés elveszíteni valakinek a telefonszámát, vagy olyan névjegyet kapni, amelyet a telefonunk nem tud kezelni” – áll a magyar startup bemutatójában.

A humoros bemutatkozó szövegből kiderül: a csapat tagjai olyan általános problémákat is igyekeznek megoldani, mint például amikor a feleség kimossa a férje egyik névjegykártyáját, vagy azt, amikor csupán a név alapján már nem emlékszünk rá, kitől is kaptuk a kártyát.

A hasonló problémák konkrét megoldása okostelefon alkalmazásokban érkezik – ígéri a Slipto.com. A csapat tagjai által fejlesztett ingyenes applikációkkal modern, trendi névjegykártyákat hozhatunk létre, melyeket aztán a Slipto intelligens megosztás funkciójával néhány pillanat alatt továbbküldhetünk. Az alkalmazás automatikusan felismeri, hogy ki van a közelünkben, így nincs szükség semmilyen egyéb (például Bluetooth, vagy NFC) kapcsolódásra.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!