hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mikulásvonat

2001. 12. 09.
Elindult az első Mikulásvonat kedden Szegedről Budapestre, a Vasúttörténeti Parkban kialakított Mikulásfalva állomásra.

 Az ország megyéiből naponta induló különvonatok december 4. és 13. között hatezer gyereket szállítanak a parkba. A MÁV az idén hatodszor indította el Mikulás-akcióját. Az utazás célja, hogy a gyerekekkel megismertessék a magyar vasúttörténet legszebb emlékeit. Az iskolások felügyelet mellett felszállhatnak a gőzmozdonyra, kipróbálhatják a motorkocsizást, megszemlélhetik a különböző vasúti eszközöket. (MTI)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!