Videó: újabb erőszakos utcafoglalások az USA-ban, több száz fiatal rohamozott meg egy benzinkutat
Videó: újabb erőszakos utcafoglalások az USA-ban, több száz fiatal rohamozott meg egy benzinkutat

Forrás: Youtube/KTLA 5

2023. 04. 18.
Legutóbb a Los Angeles-i Comptonban foglalta el az utcát több száz kapucnis-csuklyás fiatal, akik betörtek egy benzinkútra, és kifosztottak több helyi éttermet és boltot is.

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban több száz vandál tinédzser lepte el Chicago utcáit, ahol nagyon sok autót megrongáltak, összetörtek, de embereket is bántalmaztak.

Comptonban illegális gyorsulási versenyt tartottak, majd elkezdték a közelben lévő üzleteket kifosztani. A rendőrség hiába vonult ki, annyira kevesen voltak, hogy csak egy embert tudtak letartóztatni, és nem tudtak szembeszállni a randalírozókkal.

A felvételen látszik, ahogy több tucat kapucnis fiatal tör be egy benzinkútra, majd mindent visz, ami mozdítható. Többen még arra sem vették a fáradságot, hogy az arcukat eltakarják, nevetve pakolták ki az üzletet.

A randalírozók több ezer dolláros kárt okoztak a benzinkúton, és összesen hat boltot támadtak meg, amelyeket szintén kifosztottak.

A rendőrséget kihívták a helyiek, mert a környéken több száz fiatal foglalta el az utcákat, de a hatóság tehetetlen volt, és a felvételeken hiába látszik több elkövetőnek az arca, egyelőre a lakosság segítségét kérték a fosztogatók beazonosításához.

(Fox11 Los Angeles) / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!