Videó: A szerb elnök fia is verekedett volna albán ultrákkal, a Kobra egység tagjai léptek közbe
Videó: A szerb elnök fia is verekedett volna albán ultrákkal, a Kobra egység tagjai léptek közbe

Youtube/ UNS Ujedinjeni narod Srbije

2024. 06. 17.
A vasárnapi Anglia-Szerbia Eb-meccs előtt igencsak elszabadultak az indulatok, miután a szerb drukkerek az angol szurkolók közelébe kerültek.

A szerbek a mérkőzésnek otthont adó Gelsenkirc egyik éttermében iszogattak a meccs előtt, amikor angol ultrák támadtak rájuk – írja a Klixre hivatkozva a Világgazdaság. A verekedés során székekkel, poharakkal és asztalokkal dobálták meg egymást, aminek végül a kiérkező német rohamrendőrök vetettek véget.

Ezt követően aztán az albánok is összetűzésbe keveredtek a szerbekkel: a focistadiontól nem messze albán drukkerek mentek neki a kapunyitásra váró szerb csoportra, akik között ott volt Aleksandar Vucic szerb elnök fia, Danilo Vucic is, aki egy videófelvétel tanúsága szerint elindult a dulakodás irányába, hogy ha kell, akkor ő is bekapcsolódjon a verekedésbe.

A szerb rendőrség egyik egységének, a Kobra tagjai azonban ezt megakadályozták, és kivitték a területről.

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!