Őrizetbe vették Schwarzeneggert Münchenben
A vámhivatallal gyűlt meg a baja a világsztárnak
Őrizetbe vették Schwarzeneggert Münchenben

Forrás: Shutterstock

2024. 01. 18.
Rövid időre a müncheni repülőtér vámhatóságának kellett őrizetbe venniük Arnold Schwarzeneggert, miután a volt kaliforniai kormányzó egy luxusórát akart bevinni az Európai Unió területére úgy, hogy azt nem jelentette be előre. 

Az osztrák származású világsztár eredetileg a Kitzbühel városában tartott klímavédelmi csúcstalálkozó árverésére szánta az órát, ám a hatályos jogszabályok értelmében azután vámot kellett volna fizetnie.

 

A bejelentés elmulasztásával az egykori színésznek büntetőjogi következményekkel kell szembenéznie, az ügy jelenleg az augsburgi hivatalhoz került elbírálásra.

(Spiegel

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!