Ördögűzőket hívott az otthonába az amerikai házelnök, miután a férjét megtámadta egy betörő
Ördögűzőket hívott az otthonába az amerikai házelnök, miután a férjét megtámadta egy betörő

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 01. 23.
Nancy Pelosi ördögűző papok segítségét vette igénybe tavaly hálaadás ünnepe után – számolt be a lánya az amerikai sajtónak.

Ahogy arról beszámoltunk, tavaly ősszel egy férfi tört be az amerikai házelnök házába, és bár ő nem volt otthon, de a férfi bántalmazta a politikus férjét, Paul Pelosit.

A pár lánya, Alexandra Pelosi szerint az édesanyja azért hívta házhoz az ördögűző papokat, mert „nagyon megviselte” az eset, hiszen a férjét súlyosan bántalmazta a betörő, miközben ő távol volt az otthonától.

Szerintem nagyon megviselte a lelkét, és bűntudata volt. Úgy gondolom, hogy ez tényleg megtörte őt. Hálaadás után hívott papokat, hogy megpróbálják megtisztítani a házat és imákat mondjanak”

- mondta Alexandra Pelosi a New York Times-nak.

Paul Pelosi annyira súlyos sérüléseket szenvedett a támadótól, hogy még hónapokba telik, mire teljesen helyreáll az egészsége. Az agresszív betörőt, David DePape-et emberölési kísérlettel, betöréssel és halálos fegyverrel való támadással gyanúsítják, de a férfi tagadja a vádakat.

(Fox News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!