Nyári elegancia – hogyan válasszunk alkalomhoz illő kiegészítőket? (x)
Hogyan válasszunk alkalomhoz illő kiegészítőket?
Nyári elegancia – hogyan válasszunk alkalomhoz illő kiegészítőket? (x)

https://www.ecipo.hu/taskak.html

2021. 05. 21.
Számtalanszor hallhattad már az örök érvényű mondást, miszerint „az ördög a részletekben rejlik”. Legyinthetsz erre, és mondhatod, hogy ugyan, ezek apróságok, de ha szánsz egy kis időt arra, hogy megvizsgáld a kijelentés igazságtartalmát, rájössz, hogy tényleg igaz. Ugyanazt a képet teljesen másképp láttatják a részletek. Nos, az öltözködés esetében a kiegészítők töltenek be ilyen szerepet: ugyanazt a szettet felturbózhatják, de alaposan el is ronthatják.

Ez egy PR cikk

Mire figyelj, mikor kiegészítőket választasz?

A megfelelő táskák, napszemüvegek, cipők, övek stb. kiválasztása igazi művészet. Nagyon látnod kell egyben az összképet, figyelned kell minden jelentéktelennek tűnő részletre. Vannak, akiknek ehhez hihetetlen tehetségük van, mások azonban folyton mellényúlnak.

Hogy véletlenül se tartozz az utóbbi táborba, összeszedtük, mire érdemes helyezni a hangsúlyt:

  •     Színek. Nagyon fontos, hogy az öltözéked elemei passzoljanak egymáshoz, és az első, ami ezen a fronton szembetűnik, az a színek összhangja. Nem, ez nem azt jelenti, hogy ha piros ruhát viselsz, mindened legyen piros. Sőt. Ne legyen piros, vigyél bele más árnyalatot, mert így fogod tudni feldobni a szettedet! Persze lehetőleg ne egymást ütő színeket válassz, hanem olyanokat, amik vagy nagyon passzolnak, vagy kellemes kontrasztot teremtenek.
  •     Textúrák. Nagyon gyakori hiba, hogy szinte senki sem figyel az anyagok harmóniájára. Egy könnyű nyári ruha mellé ne vegyél fel egy vaskos vászontáskát, mert hihetetlenül el fog ütni tőle. Lehet nem egyforma anyagú holmikat kombinálni, de legyen egy megalapozott koncepció.
  •     Méretek. Láttál már miniruhát egy otromba bakanccsal? Hát, nem éppen nyerő párosítás. Egy koktélruhához sem mutat jól a túlméretes táska, mert egyszerűen üti egymást a kettő. Próbálj úgy öltözni, hogy a kiegészítőid mérete legyen összhangban az általad viselt holmik méretével: kicsi ruha = kicsi táska.
Hogyan válasszunk alkalomhoz illő kiegészítőket?
Hogyan válasszunk alkalomhoz illő kiegészítőket?
  •     Stílus. Mindig egyező stílusú göncöket viselj. Bár egy-egy divatfotón láthatsz ilyet a magazinokban, a való életben nem, egyáltalán nem néz ki jól egy lenge nyári ruhához egy méretes sportcipő, még akkor sem, ha az történetesen egy Karl Lagerfeld cipő. Az említett márkának csinos szandáljai is vannak, válaszd inkább azt a csajosabb ruhákhoz.
  •     Díszítettség. Van még egy mondás, amit érdemes az öltözködés során szem előtt tartani: a kevesebb néha több. Ha a ruhád mintás, ne aggasd tele magad ékszerekkel, lehetőleg nem a legszínesebb keretű napszemüvegedet tedd a fejedre, hanem igyekezz szolidabbra venni a figurát: bőven elég, ha a ruhád feltűnő. De fordítva is működik a dolog: egy egyszerűbb ruhához választhatsz látványosabb kiegészítőket.
  •     Minőség. Ahogy a ruhák, úgy a kiegészítők terén is nagyon fontos a minőség, mert hihetetlenül olcsó hatást kelthetsz, ha láthatóan silány holmikat viselsz. Ez igaz a napszemüvegre, a táskára, a cipőre, sőt, még a karkötőidre, nyakláncaidra is! Hidd el, nem is érdemes megvenni a filléres holmikat, mert amilyen gyakran cserélned kell őket, kifizetődőbb márkásat választani.

 

    Figyelj a részletekre, hogy Te ne kövess el óriási stílusbakikat a nyáron!

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!