"Neked küldjük a reményt"- Lélekemelő táncos videóval jelentkezett a Bethesda kórház
Így szeretnék erősíteni a reményt kollégáikban és mindenkiben, aki már belefáradt a járványba
"Neked küldjük a reményt"- Lélekemelő táncos videóval jelentkezett a Bethesda kórház

Forrás: Youtube/Bethesda Gyermekkórház Alapítvány

2021. 04. 06.
Nemcsak hogy éjjel nappal küzdenek azért, hogy minél több ember túlélje a koronavírust, és újra levegőhöz jusson, a kórházi dolgozók arra is szakítottak időt, hogy a lelkünket is felemeljék. A Bethesda Gyermekkórház a Jerusalema táncos kihíváshoz csatlakozva igyekezett mindenkiben erősíteni a reményt.

"Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt."

- ezzel a jelmondattal indul a videó, ami az elmúlt hetek, hónapok sötét mutatói, túlterheltsége, bezártsága után valódi friss szellőként hat. És hogy kiknek is szól?

"Neked, aki a frontvonalon küzdesz... Neked, aki gyermeket nevelsz... Neked, aki kimerülésig elfáradtál... Neked, aki már nem tudsz mosolyogni... Neked, aki gyászolsz... Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt..."

Céljuk mindezzel az, hogy reményt adjanak nekünk és maguknak is a legnehezebb pillanatokban.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!