Most már van szakállas nő emoji is az iPhone-okon
A szerelmes pároknál most már nem csak a nemek arányát lehet változtatni, hanem a bőrszínt is
Most már van szakállas nő emoji is az iPhone-okon

Forrás: emojipedia

2021. 04. 29.
Kiadta az Apple az iOS 14.5 frissítését, amelyben több jelentős újítás mellett új emojikkal is találkozhatnak a felhasználók. Mostantól lehet egymásnak szakállas női smile-t is küldeni. 

Több mint 200 új emoji érkezik az iOS rendszerekre: ezek között van lángoló szív, hipnotizált arc és genderbarát smile-felhozatal is. Az egyik újítás a szerelmes párokat ábrázoló ikonoknál érkezik: itt már egy jó ideje lehetett homoszexuális, vagy gendersemleges párokat is küldözgetni, de mindezidáig a bőrszíneket nem lehetett külön-külön beállítani. Most ez a frissítéssel megváltozik. 

Ahogyan a "gendertudatosság" jegyében

mindenféle bőrszínnel beállítva lehet küldeni és posztolni mostantól szakállas női ikont is.

A Covid-járványra is reagált az Apple, mostantól nem csak vért tartalmazó fecskendőt lehet majd használni, hanem színtelen folyadékos oltás is ott lesz a repertoárban. 

(Apple)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!