Megvan, milyen néven folytatják a távozó indexesek
Az új portál neve Telex lesz
Megvan, milyen néven folytatják a távozó indexesek

Forrás: Facebook/Távozó indexesek

2020. 09. 04.
Kiderült, hogy milyen néven indít új portált az augusztus végével az Indextől távozó mintegy 80 fős szerkesztőség. A Telex néven futó projekthez már indulás előtt elkezdték gyűjteni a támogatásokat. 

Már hosszú hetek óta rebesgetik a távozó indexesek, hogy hamarosan új oldalt fognak indítani, azaz "lesz másik" Index. Ennek aztán a Telex nevet adták. A hírt a Távozó indexesek Facebook oldalán jelentették be. 

A közzétett videóban Munk Veronika volt főszerkesztő-helyettes arról beszél, hogy adományokra van szükségük ahhoz, hogy fenntarthassák a lapot,

ami "nem lesz se ellenzéki, se kormánypárti, hanem kritikus, korrekt és kíváncsi."

A videóból az is kiderült, hogy a Telex főszerkesztője ő lesz. 

(Telex)

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!