Kormányinfó: 18 fok lehet a gimnáziumokban, 20 fok az általános iskolákban
A kormány hamarosan dönt a javaslatokról
Kormányinfó: 18 fok lehet a gimnáziumokban, 20 fok az általános iskolákban

Fotó: MTI/Illyés Tibor

2022. 09. 17.
Egész napos ülést tart szombaton a kormány, emiatt rendkívüli kormányinfót is tartottak. Ezen szóba került az energiaválság függvényében az iskolák fűtésének a kérdése is. 

A kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy meghosszabbítja a benzin- és élelmiszerárstopot. 

Az ATV főmunkatársának kérdésére a miniszter arról is beszélt, hogy a kormány a mai napon az iskolák fűtéséről is tárgyal majd. A javaslatok értelmében a gimnáziumokban 18 fok lehet a fűtési maximum, míg az általános iskolákban pedig 20 fok. 

Gulyás Gergely úgy fogalmazott, hogy a kormány valószínűleg elfogadja ezt a javaslatot.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!