„Komoly baj van” - Nemzeti imanappal és bűnbánattal mentenék meg Amerikát
Jonathan Cahn, Franklin Graham, Pat Robertson és több más keresztény vezető szerint is „kritikus időszak” köszöntött az Egyesült Államokra
„Komoly baj van” - Nemzeti imanappal és bűnbánattal mentenék meg Amerikát

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 08. 13.
Amerikai keresztény vezetők szólítanak nemzeti és globális szinten arra, hogy az emberek alázkodjanak meg Isten előtt, imádkozzanak, és bánják meg bűneiket, ahogy a világ továbbra is küzd a koronavírussal, a zavargásokkal és a megosztással. 

A The Return: National and Global Day of Prayer and Repentance (A visszatérés: nemzeti és globális ima és bűnbánati nap) eseményre a tervek szerint szeptember 26-án kerül sor a Natiional Mallban, Washington D.C.-ben. 

Kevin Jessip pásztor és a New York Times bestseller írója, Jonathan Cahn több ezer gyülekezetet és amerikai keresztényt kerestek meg és hívtak fel arra, járuljon hozzá, hogy újra ébredés legyen az országban. 

“Ébredés nélkül Amerika és jövője is elvész”

- szögezték le, hozzátéve, az Egyesült Államok „komoly bajban van”, és Isten bocsánatára van szüksége, amihez csakis imán és bűnbánaton keresztül vezet út. 

“Olyan lehetőség nyílt előttünk, amire talán soha többet nem lesz példa. A legtöbbünk nem a negatívra akar koncentrálni, de néhány pozitív reménysugár itt, ott hamis biztonságérzetet adhat azzal szemben, ami igazából zajlik az országban”

-  figyelmeztettek. 

A kezdeményezéshez olyan szellemi vezetők is csatlakoztak, mint Dr. James Dobson (a témában írt nyílt levelét itt tudja elolvasni), Marcus Lamb, Harry Jackson püskpök, Alveda King, Anne Graham Lotz, Pat és Gordon Robertson, és sokan mások, akik arra kérik az amerikaiakat, kapcsolódjanak be az imába. 

„Csak Isten fordíthatja meg a dolgot”– figyelmeztetett Franklin Graham evangélista, rávilágítva, hogy az amerikai zavargások „kommunista taktika”. 

Az Egyesült Államokon kívül élők élő adáson keresztül követhetik majd a rendezvényt. 

“Kritikus időszakot él most Amerika, és figyelmeztetést kaptunk. Isten az ő kegyelméből időt biztosított arra, hogy megtérjünk, bűnbánatot tartsunk a földünkért, hogy megmeneküljön a pusztulástól. Egy egy ’Ninive pillanat!’. A ’The Return’ esély Amerika számára 40 nappal a választások előtt, hogy visszaforduljunk Istenhez, ahogy a niniveiek is tették.”

 

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!