Király Tamás: nagy offenzívát érzek az Ultrahang csatornája ellen
Cikket ír a biztonságpolitikai csatornáról a Lakmusz
Király Tamás: nagy offenzívát érzek az Ultrahang csatornája ellen

Forrás: Youtube/Hit Rádió

2022. 11. 14.
Tényfeltáró cikket készül írni a Lakmusz nevű portál az elmúlt években rendkívüli népszerűségre szert tevő Ultrahang biztonságpolitikai Youtube-csatornáról - adta hírül a csatorna alapító-műsorvezetője, Király Tamás. 

Király Tamás arról számolt be a csatorna vasárnap este feltöltött videójában, hogy kérdésekkel kereste meg a Lakmusz.hu, amelyek zöme a csatorna és annak rendezvényei pénzügyi hátterére vonatkozott. De a portál kíváncsi volt a műsorvezető korábbi bírósági ügyére és a felekezeti hovatartozására is. 

"Az elmúlt hetekben különösen nagy offenzívát érzek az Ultrahang csatornája ellen, akár a nálunk megszólaló vendégek személye ellen" - fogalmazott az adásban Király. Hozzátette,

több olyan üzenet is érkezett hozzájuk, hogy "jól átgondolta-e, amit csinál" és "nem akar-e visszavonulni, vagy másokat szerepeltetni". 

Király Tamás ugyanakkor leszögezte, hogy a csatorna mindig is transzparens volt, és az átláthatóság miatt döntött úgy, hogy válaszol a Lakmusz megkeresésére, tekintve, hogy nincs semmilyen takargatnivalója. 

A Lakmusz arra volt kíváncsi, hogy miért tölt be ennyire központi szerepet Nógrádi György a csatornán, hogyan finanszírozzák a különböző közönségtalálkozóikat, de az újságíró kíváncsi volt arra is, hogy milyen a kapcsolata a csatornának a Hit rádióval, illetve mikor "lépett be" a Hit Gyülekezetébe. Bár ez utóbbi kifejezetten szenzitív és magánjellegű adat,

Király Tamás elmondta, büszke tagja az egyháznak, és még az édesanyja csatlakozott a közösséghez, várandósként. 

A felmerült kérdésekre elküldött válaszait az alábbi videóban hallgathatják meg: 

A Hetek is készített beszélgetést Király Tamással az Ultrahang sikeréről. Ezt itt tudják meghallgatni: 

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!