Istennek adott hálát a Katar elleni vb-meccs győzelméért az ecuadori válogatott
Istennek adott hálát a Katar elleni vb-meccs győzelméért az ecuadori válogatott

Forrás: Youtube/Euronews

2022. 11. 21.
Ecuador nemzeti tizenegye 2-0 megverte a házigazda Katart, és mindkét gólnál az ecuadori játékosok Istennek adták a dicsőséget.

Az ecuadori válogatott játékosok már 2014 óta Istennek köszönik meg, ha sikerül ellenfeleik ellen gólt szerezniük.

A Katar elleni első gól esetében sem volt ez máshogy: a dél-amerikai ország válogatott labdarúgói körbe álltak, térdre borultak, majd az ég felé emelték arcukat, és kezüket felemelve adtak hálát.

Ecuador lakosságának a 80 százaléka katolikus, és a futballválogatott tagjainak nagy része is hívő, ezért borulnak térdre és adnak hálát Istennek minden egyes góljuk után.

(The Sun / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!