Illegális brüsszeli orgiát oszlatott fel a rendőrség - a hírek szerint számos diplomata is részt vett a partin
Belga lapok azt írják, egy európai parlamenti képviselő megpróbált elmenekülni, de elfogták
Illegális brüsszeli orgiát oszlatott fel a rendőrség - a hírek szerint számos diplomata is részt vett a partin

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2020. 12. 01.
A brüsszeli rendőrség törvénytelen karanténszexpartin ütött rajta pénteken egy belvárosi bár pincéjében, melyen minimum 25 férfi, köztük számos diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett, állítja a belga sajtó.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A belga fővárosban rendezett orgiára a belvárosban, a Rue des Pierre-en elhelyezkedő bárban került sor. A rendőrség a ruhátlan férfiakon kívül a holland sajtó szerint drogokat is talált a helyszínen.

A helyi sajtó arról is ír, hogy egy meg nem nevezett európai uniós képviselő állítólag megkísérelt az ereszcsatornán elmenekülni a helyszínről, de elfogták, és kikérdezték a hatóságok, állítja a La Derniere Heure belga lap. A Het Nieuwsblad lap szerint diplomáciai mentességére igyekezett hivatkozni a rendőrségen. 

A résztvevők mindegyikét megbírságolták a koronavírus-intézkedések megsértéséért, állítja holland híroldal. 

FRISS: Szájer József volt fideszes európai parlamenti képviselő elismerte, hogy jelen volt a brüsszeli "házibulin", de tagadta, hogy kábítószert használt volna.

(BrusselsTimes/Hetek)

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!