Így éltették a visszalátogató Gera Zoltánt a West Brom szurkolók - videó
Így éltették a visszalátogató Gera Zoltánt a West Brom szurkolók - videó

forrás: FB / FTC

2022. 05. 09.
A West Bromwich Albion díszvendége volt Gera Zoltán a Barnsley elleni angol másodosztályú bajnokin. A találkozó második félidejében a stadion felállva éltette a magyar válogatott korábbi csapatkapitányát.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A jelenleg a magyar U21-es válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán az angol labdarúgó-másodosztályú (Championship) West Bromwich Albion vendége volt szombaton. Az angol klub egy sapkát adott a korábbi közönségkedvencnek, mely sapka azt szimbolizálja, hogy ő volt a klub történetének 770. játékosa. 

A mérkőzés nemcsak a WBA 4-0-s győzelméről maradt emlékezetes, ugyanis

a Klub közönsége állva éltette Gera Zoltánt a második félidő elején.

A találkozót megelőző napon Gera a birminghami csapat alapítványának aukcióján is részt vett, ahol a nevével ellátott relikviák találtak gazdára. 

 

A 97-szeres korábbi magyar válogatott játékos 191-szer lépett pályára a WBA színeiben és 29 gólt szerzett. 

hetek

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!