Horrorisztikus képet posztolt gázai sérüléseiről a Fauda-sztár
Idan Amedi azóta már teljesen felépült
Horrorisztikus képet posztolt gázai sérüléseiről a Fauda-sztár

Twitter/Idan Amedi

2024. 02. 20.
Idan Amedi izraeli színész és énekes-dalszerző, akit a múlt hónapban engedtek ki a kórházból, miután súlyos sérüléseket szenvedett a Gázai övezetben folytatott harcok során, a napokban megrázó felvételt tett közzé, amely a sebesülése utáni napokban készült sebesült arcáról.

"Néha-néha megérteni vélem a velem történt csodát, de őszintén szólva nem hiszem, hogy valaha is felfogom" - írja az Instagramon. "A csodák már csak ilyenek, el kell fogadni őket, és mindenekelőtt nem szabad elfelejteni, ami történt".

Idan azt mondja, hogy amikor először kezelték, az arcán lévő sérülések olyan súlyosak voltak, hogy felismerhetetlenné vált, és ezért "John Doe" (azaz ismeretlen férfi) néven vették fel ellátásra.

A színész, akit talán leginkább a "Fauda" című sikeres tévésorozatban játszott szerepéről ismerhetünk, január 8-án súlyosan megsérült egy robbanás következtében, amikor a Gázában az izraeli hadsereg tartalékosai között szolgált. Hat katona meghalt, több más katona, köztük Amedi is megsérült az incidensben.

(Times of Israel/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!