Győzelemmel mutatkozott be Gera Zoltán a Vasas kispadján
Tizenegyes-párbajjal zárult a Mezőörs elleni kupamérkőzés
Győzelemmel mutatkozott be Gera Zoltán a Vasas kispadján

Forrás: Vasas FC

2024. 02. 28.
Egy gyötredelmes mérkőzésen, de kiharcolta a Vasas a továbbjutást a Mezőörs otthonában a Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A rendes játékidőt, majd a hosszabbítást is 1-1-es döntetlennel zárta a két csapat, majd a vendégeknek sikerült jobban a tizenegyes-párbaj. 

A nyolc közé jutásért a Vasas FC-nek a megyei I. osztályban játszó Mezőörs KSE-t kellett legyűrnie, ami rendes játékidőben nem is sikerült. Bár a vendégek szerezték meg a vezetést Berecz Zsombor találatával, ám a hazaiak nagyot küzdve a mérkőzés hajrájában egy védelmi hibát kihasználva egyenlítettek (1-1). 

A büntetőknél végül a Vasas hálóőre tudott hárítani egy lövést, míg a csapattársak mind az 5 kísérletet berúgták (4-5), így az Nb2-es fővárosi csapat folytathatja a szereplést a kupában. 

Az alakulatot most először irányította az U21-es válogatottól átigazoló Gera Zoltán. 

(NSO)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!