Fotó: közeli felvételt tett közzé a Pentagon a lelőtt kémballonról
Fotó: közeli felvételt tett közzé a Pentagon a lelőtt kémballonról

Forrás: Youtube/LiveNOW from FOX

2023. 02. 23.
Az állítólagos kínai kémballont több napig figyelték az Egyesült Államokban, majd lelőtték a levegőben.

Ahogy arról beszámoltunk, két héttel ezelőtt a Pentagon közölte, hogy egy kínai megfigyelőballon repked amerikai légtérben, de addig nem lőtték le, amíg az eszköz nem ért az Atlanti-óceán fölé, ahol már a törmelékek nem jelentettek veszélyt a lakosság számára.

A Pentagon most egy légifotót tett közzé a később lelőtt kémballonról, amelyet egy U-2 felderítő repülőből készítettek a tárgyról.

A lelőtt ballon darabjait megtalálták az óceánban, de még tart az elemzésük.

(Guardian / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!