Érzékenyítés főműsoridőben? Férfi csók csattant el az RTL műsorvezetői között az Álarcos Énekesben
Istenes Bence "lepte meg" Sebestyén Balázst
Érzékenyítés főműsoridőben? Férfi csók csattant el az RTL műsorvezetői között az Álarcos Énekesben

Forrás: RTL Klub

2020. 12. 07.
Grandiózus finálét akartak az ország egyik legnézettebb szórakoztató műsorának, az RTL Klubon futó Álarcos Énekesnek. Egy banánnak öltözött magyar színész nyert, és egy #freeSZFE maszk is elővillant az egyik versenyzőn. Az este mégis a műsorvezető férfiak közötti csókról maradt "emlékezetes". 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Az Álarcos Énekes című koreai import-műsornak a lényege, hogy különféle ismert emberek, celebek beöltöznek egy-egy maskarába és abban adnak elő műsorszámokat, zömében csak énekelnek. A négytagú zsűrinek pedig azt kell kitalálnia az időközben elejtett jelekből, hogy vajon ki rejtőzhet az álarcok mögött. 

A műsort egyébként Istenes Bence vezette, ő volt az aki a műsor fináléjának látványos intrójában egyszer csak Sebestyén Balázs (zsűritag) mögé lépve egyszer csak szájon puszilta/csókolta. Íme a jelenet videón: 

 

A műsort egyébként Miller Dávid nyerte, a második helyezett Molnár Áron pedig meglepetésre #freeSZFE maszkban fedte fel magát.

A videón is látható performansz abból a szempontból lehet érdekes, hogy Istenes Bence korábban az Instagramon kampányolt a homoszexuális párok örökbefogadása, és az úgynevezett "szivárványcsaládok" mellett. 

(RTLKlub/Hetek/Mandiner)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!